Kancelaria Adwokacka
Adwokat Grzegorz Szymczyk

Opinie o adwokacie

Dziękuję za poprawdzenie sprawy karnej. Dzięki panu uznano mnie za niewinnego.
23 października 2018
Panie Grzegorz dziękuje za poprowadzenie sprawy rozwodowej i rzetelną obronę moich praw. Dziękuje, no i polecam
2018-10-12 08:55:27
POLECAM W 100% MECENASA !!!  JEST ŚWIETNY W TYM CO ROBI 👍👍👍   MY RÓWNIEŻ DZIĘKUJEMY ZA POMOC 👍👏 
09.2018
Źródło: www.google.com
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam!
Sierpień 22, 2018 2:04 pm
Fajny adwokat, polecam bez ściemy, na pewno pomoże, mi pomógł w sprawie o rozwód.
08.2018
Źródło: www.google.com
Polecam tego adwokat do spraw o rozwód. Rzetelnie pomaga w walce o dzieci i alimenty podczas rozprawy rozwodowej.
03.07.2018 09:24
Źródło: www.gowork.pl
Jestem klientem pana mecenasa od ponad 5 lat. Statystyka wygranych spraw imponująca. Ostatnio znowu wygrał mi sprawę. Jedyne zastrzeżenie to cena , mogła by być niższa.
2018,07
Źródło: www.cylex-polska.pl
Opinią tą chciałbym podziękować za poprowadzenie sprawy karnej. Rzetelna i profesjonalna obsługa. Polecam.
2018-07-03 07:20:06
Sprawę o rozwód najpierw prowadziłam sama ale sędzina traktowała mnie jak intruza i myślałam że przegram sprawę ale koleżanka poleciła mi Pana adwokata i tak poprowadził moją sprawę, że będę mu wdzięczna do końca życia, Super adwokat polecam każdemu.
2018,06.
Źródło: www.cylex-polska.pl
Prowadził moją sprawę, polecam tego mecenasa każdemu. Normalny kontakt, zawsze ma czas
2018,05
Źródło: www.cylex-polska.pl
Bardzo dobry  prawnik, pomocny. Jestem mu wdzięczna za to jak poprowadził moja sprawę. Myślał, że zostanę skazana za wypadek samochodowy pomimo tego, że to ja byłam poszkodowana a sprawca się wywinie i jeszcze zarobi na mojej szkodzie ale dzięki fachowej pomocy wszystko ułożyło się dobrze. Wprawdzie było było ciężko ale udało się. Dzięki i polecam.
01.2018
Źródło: www.google.com
Byłam najpierw na poradzie u tego mecenasa, potem zleciłam mu obronę a teraz prowadzi mi sprawę o spadek. Polecam tego mecenasa, jest bardzo dobry w tym co robi.
07.11.2017
Źródło: www.opendi.pl
Polecam adwokata. Pan Mecenas prowadził mi sprawę karną, a potem o rozwód. Sprawy skoczyły się po mojej myśli. Serdecznie polecam.
7 listopada 2017
Dobry adwokat w sprawach karnych.
03.11.2017
Źródło: www.gowork.pl
Adwokat godny polecania. Mi prowadził sprawę karną i o rozwód.
2017-11-03 23:40:20
Niedawno byłem na poradzie i polecam. Daje mu pozytywną opinie, bo się należy za podejście do mnie i do mojej sprawy. Mecenas był rzeczowy i przygotowany. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny, do jakości zdecydowanie mnie zadowala. Polecam.
2017-09-11 13:39:37
Polecam tego mecenasa !!!
08.2017
Źródło: www.google.com
07.2017
Dziękuj panu Mecenasowi za wsparcie i wyrozumiałość a także za wygranie sprawy o odszkodowanie.. Wyśmienita współpraca. Uważam iż pan Mecenas dzięki swojej rzetelności i otwartości w stosunku do swojego klienta, zasługuje niewątpliwie na ogromny szacunek i uznanie. Polecam pana Mecenasa innym osobom.
Źródło: www.google.com
Byłam u tego mecenasa na poradzie prawnej. Adwokat Godny polecenia.!
06.2017
Źródło: www.google.com
Prowadził mi dwie sprawy Karne. Obie wygrane. Mogę go polecić.
2017-02-23 20:12:12
Gdy życie płata figle, warto mieć kontakt do sprawdzonej kancelarii. Dziękuję za poświecenie czasu mojej sprawie, jestem zadowolona z naszej współpracy.
15:46 22 MAJA 2016
Sumiennie, solidnie i skutecznie. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
21:07 14 MARCA 2016
Mogę podzielić się wyłącznie swoim doświadczeniem z kontaktu z adwokatami a zmieniałem adwokatów z Wrocławia kilka razy (7)aż trafiłem przez znajomego do tego adwokat i od 3 lat nie zmieniłem, co mogę napisać mi odpowiada bo jest konkretny i liczy się z klientem, no i jest skuteczny!!!.
2015-08-28 15:16:32
Czasem lepiej zdecydować się na rozwód niż tkwić w związku bez przyszłości. W takiej chwili warto zwrócić się do tej kancelarii. Potraktowano mnie bardzo profesjonalnie + uzyskałam to na czym najbardziej mi zależało - winę męża. Polecam!
19:23 21 SIERPNIA 2015
Miałam przyjemność zlecić temu adwokatowi sprawę przeciwko lekarzowi o odszkodowanie i zadośćuczynienie za błędy popełnione podczas leczenia mnie, którą wygrałam. Jestem z jego usług zadowolona.
2014-08-06 14:25:23
Długo szukałem dobrego adwokata do prowadzenia spraw mojej firmy, no i ten adwokat z Wrocławia okazał się najbardziej rzetelny i kompetentny. Zanim zatrudniłem go do obsługi mojej firmy to był moim obrońcom w sprawie karnej, która była bardzo trudna i on sobie z nią świetnie poradził. Polecam go teraz moim znajomym i nie narzekają. Można powiedzieć, że bardzo dobrze się z nim współpracuje. Terminowo składa pisma i mam zawsze na bieżąco informacje w sprawach, które prowadzi dla mnie - warto skorzystać z jego usług, ja korzystam i jestem zadowolony.
2014-03-27 09:01:47
Doskonały mecenas, zleciłam mu sprawę o odszkodowanie medyczne przeciwko lekarzowi i jestem wygrana. Polecam warto.
2014-03-15 20:22:46
Fachowy adwokat, prowadził mi sprawę o odszkodowanie, którą wygrał a teraz wygrał moją sprawę rozwodową. Myślę, że mogę polecić tego mecenasa, nie ściemnia i widać u niego pasję. Oczywiście można się dogadać co do ceny i terminu płatności.
2014-03-04
Tego adwokata wynajęłam do sprawy o zasiedzenie oraz o zapłatę od Alianz odszkodowania i poprowadził mi sprawy wyśmienicie. Zasugerowałam się opiniami zamieszczonymi w internecie i się nie zawiodłam. Myślę że jest jednym z lepszych adwokatów we Wrocławiu. Polecam bo warto, no i co najważniejsze można się dogadać co do sposobu zapłaty.
2014-02-11 15:51:33
Panu Mecenasowi powierzyłem sprawę o rozwód i nie żałuje. Polecam innym, bardzo rzetelny adwokat, doskonała komunikacja i zawsze znajdzie czas dla swojego klienta. Jakbym miał inną sprawę to też pojawię się u tego właśnie adwokata. Godny polecenia!
2013-11-25 17:05:25
Pan mecenas prowadził mi najpierw sprawę o alimenty i dzieci a potem sprawę o rozwód. Wykazał się profesjonalizmem i rzetelnością. Zawsze miałam z nim dogodny kontakt oraz ustalone dogodne warunki płatności. Polecam tego adwokata. Jest bardzo konkretny nie traci czasu na zbędne mydlenie oczów.
2013-08-15 11:32:52
Świetny adwokat, rzetelny, solidny, konkretny, w dodatku bardzo komunikatywny. Mi poprowadził dwie sprawy: o alimenty oraz o ograniczenie władzy rodzicielskiej i ustalenie kontaktów z dzieckiem. Obie sprawy zakończone pełnym SUKCESEM, w dodatku bardzo dogodna forma płatności. Szczerze polecam!
2013-04-11 14:19:06
Pana adwokat z Wrocławia prowadził mi sprawę o odszkodowanie, inni oceniali moją sprawę jako przegraną ale pan mecenas podjął się jej prowadzenia i wygrał, jestem bardzo zadowolona, moje cierpienie zostało wynagrodzone. Super adwokat polecam, zawsze znajduje czas dla swojego klienta.
2013-04-07 17:34:17
Rozwód, alimenty. Co tu dużo mówić.. Nie było łatwo, ale kancelaria poradziła sobie znakomicie. Dziękuję bardzo!
11:43 10 MARCA 2013
Adwokat któremu warto powierzyć swoją sprawę, mi przeprowadził rozwód, nie spodziewałem się tak korzystnego rozstrzygnięcia. polecam tego adwokata z czystym sercem.
2012-11-12 14:45:16
Doskonale poprowadził mi sprawę o rozwód i alimenty, jestem bardzo zadowolona.
2012-09-06 13:43:26
Doskonały fachowiec w sprawach karnych. Jak będę miał inną sprawę na pewno się do niego zgłoszę.
2012-08-24 13:07:33
Bardzo jestem zadowolona jak poprowadził moją sprawę o rozwód, z alimentami i dziecmi wszystko tak jak chciałam
31.08.2012
Źródło: www.opendi.pl
Polecam tego adwokata w sprawach o rozwód, profesjonalna obsługa.
2012-08-21 17:11:34
Bardzo dobry i rzetelny adwokat,
2011-11-08 09:02:01

POTRZEBUJESZ POMOCY ADWOKATA

Umów się na spotkanie we Wrocławiu lub w Twardogórze

Kontakt
ul. S.Leszczyńskiego, 50-076 Wrocław
ul. Zbyszka 2, 56-416 Twardogóra
+ 48 71 707 2519
+ 48 725118998
adwokat.szymczyk@o2.pl

Copyright © 2012 Kancelaria Adwokacka Adwokat Grzegorz Szymczyk - Adwokat Wrocław  /  Twardogóra. Wszystkie prawa zastrzeżone.